Under den här fliken hittar du information om det mesta som vi gör i Åskyrkan. Klicka på rubrikerna för att läsa mer. Om du är intresserad av kurser kan du titta under Undervisning och för förrättningar som dop, vigsel och begravningar kan du leta under fliken Förrättningar.

Barn och ungdom

Barn- och ungdomsverksamhet ansvarar vår ungdomsförening Equmenia Kvarnåsen för. Det är t.ex. scout, nyingscout och tonårsscout men här hittar du även information om konfirmation (som ligger under församlingens ansvar) och det ekumeniska arbetet Café FROG.

Gudstjänster

Gudstjänsten är bland de viktigaste delarna av de flesta församlingars verksamhet. Här får vi träffa andra, undervisas om bibeln, den kristna tron och livet samt stilla oss en stund tillsammans med varandra och Gud.

Drop-in-bön

Varje vecka har vi drop-in-bön för att få möjlighet att be för det som känns mest aktuellt i livet just nu, hjälpa andra med bön eller bara slappna av i en trevlig gemenskap.

Böndagar/temadagar

Minst en gång per år anordnar vi, vanligtvis tillsammans med Vilhelmina Missionsförsamling, böndagar eller temadagar där vi får fördjupning inom ett särskilt ämne genom föredrag och draman, samtala i smågrupper om ämnet samt be tillsammans.