Fisken i vattnet
Logga in

Logga in

Användarnamn *
Lösenord *
Kom ihåg mig

Fisken i vattnet är en kurs för att upptäcka och lära sig att använda sina gåvor. Efter att ha gått en Fisken i vattnet-kurs kan det vara lättare att förstå varför du irriterar dig på vissa saker hos andra, varför missförstånd uppstår och vad du kan tänka på för att undvika detta. Alla gifta par, alla församlingsmedlemmar och alla samarbetspartners borde gå en Fisken i vattnet-kurs för att fungera bättre tillsammans.

 

Gåvotest

Om du ska gå en Fisken i vattnet-kurs vill vi att du fyller i följande tester. Resultatet kommer att sammanställas av den som håller i kursen och under kursens gång kommer du att få veta mer om vad de olika gåvorna innebär. Även om du har gått en Fisken i vattnet-kurs tidigare vill vi att du fyller i testerna eftersom resultatet ofta förändras i och med att man utvecklas. Du fyller i tre test själv samt ber tre olika personer att fylla i det fjärde testet om dig.

 

Test för dig att fylla i själv

OBS! Fyll i alla tre. Du kan göra testen vid olika tillfällen men alla tre behöver besvaras för att ge ett fullständigt resultat.

Fisken i vattnet

NFU Gåvotest

Andens frukter och personlighetskompass

 

Test för andra att fylla i om dig

En del saker har andra bättre koll på om dig än vad du har själv. Därför vill vi att du väljer ut tre personer som känner dig väl till att var för sig svara på frågorna i det här formuläret. Det kan t.ex. vara en förälder, fru, man, ett syskon, en vän. De ska fylla i ditt namn på testet samt vilken relation de har till dig men behöver inte fylla i sitt eget namn. 

Reflektionstest
Reflektionstest på engelska